Pro Kids IJmond

Zorg voor elkaar!
 

Kalender

 

Activiteitenkalender 2019/2020:Zeilweekend 1 en 2 juni 2019
De 8e editie vertrokken we met ongeveer 50 kinderen met de driemaster De Vrijheid  vanuit Volendam om van daaruit naar de kop van de haven van Beverwijk te varen. Zondag 2 juni deden we de reis andersom. Aan boord vierden we feest, hielpen we de schipper en hebben de meeste kinderen overnacht. Bij aankomst in Beverwijk kregen alle kinderen hun eerste kickboks-les en hielpen ze de jeugdbrandweer van Beverwijk met het blussen van 'een brandje' 
Zaterdagavond was er de traditionele BBQ en disco/karaoke op de kade in Beverwijk. 


Sinterklaasviering 1 december 2019
Bijzonder en gratis Sinterklaasfeest met Coole Piet Diego! Deze geheel verzorgde feestmiddag organiseerden we in samenwerking met de Vuurlinie Events in Beverwijk. Zo'n 120 kinderen kregen een heel leuke show voorgeschoteld met een jongleur en veel humor op de Bühne. Kijk in de fotogalerij en op onze facebook pagina voor een impressie.

Oliebollentoernooi 30 december 2019
Het 34e keer (!) zaalvoetbaltoernooi gehouden voor voetballers (m/v) met een verstandelijke beperking. Het toernooi werd geopend door Martijn Smit, de burgemeester van Beverwijk. En ook dit jaar was het weer een groot succes. In 2020 vindt de 35e editie plaats en zal er een extra groot feest van worden gemaakt. Kijk in de fotogalerij voor een impressie. 

Pro Kids IJmond filmochtend 4 januari 2020

Ook dit jaar zijn we weer te gast bij bioscoop Cineworld in Beverwijk. Deze 3e  Pro Kids IJmond filmochtend wordt georganiseerd in samenwerking met businessclub De Boog van R.K.V.V. DEM in Beverwijk. Mede hierdoor hebben we de zaal met 300 (!) stoelen kunnen reserveren.
Voor alle kinderen is er een drankje en een zakje chips! De voorstelling zal geheel gratis zijn en alleen te bezoeken met een geldige toegangskaart.

Dit jaar hebben we ook de (klein)kinderen van onze ambassadeurs uitgenodigd. 

Zeilweekend 6 en 7 juni 2020

De 9e editie van ons zeilweekend is vanwege het Coronavirus geannuleerd. Wij beraden ons nu op een nieuwe activiteit.