• KollageKollage

Oliebollentoernooi 2013: één groot feest!

Het was weer een geslaagd Pro Kids IJmond Oliebollentoernooi op 27 december.

16 teams van mensen met een verstandelijke beperking streden om de hoogste eer. De deelnemende teams komen allemaal uit de regio. Het toernooi werd in sporthal “De Walvis” in Beverwijk gehouden. De sfeer was weer geweldig. Dat kwam ook door de muzikale omlijsting van Marcel Kramer en de heerlijke oliebollen van Marx O`Larry's uit Heemskerk. Franc Weerwind, de burgemeester van Velsen, verzorgde de aftrap.

De prijsuitreiking werd verzorgd door Sharon Kok en Stefanie van der Gragt, twee van De Witte Leeuwinnen van SportclubTelstar. Telstar verzorgt alweer voor het derde jaar de prijsuitreiking en nodigde ook dit jaar alle spelers en begeleiders uit voor een wedstrijd in de Jupiler Leage in het Tata Steel Stadion.

De winnaar dit jaar was Woonvoorziening Groenhof uit Amstelveen. Zij namen naast hun prijzen ook de grote wisselbeker mee.

Na afloop zorgde voetbalclub DEM voor de traditionele afsluitende broodmaaltijd in clubhuis ‘De Boog'

Pro Kids IJmond heeft het toernooi organisatorisch en financieel mogelijk gemaakt. Onder meer via de gezamenlijk met IJsclub Kees Jongert georganiseerde MTB IJmond toer. 

Naar nieuws archief

  • KollageKollage