• KollageKollage

Kinderen hebben genoten van alweer het vierde Pro Kids IJmond zeilweekend op 13 en 14 juni 2015

Op 13 en 14 juni heeft Pro Kids IJmond alweer het vierde zeilweekend voor kinderen met een beperking georganiseerd. Net als voorgaande jaren ontvingen we onder begeleiding van een deskundig team plm. 30 kinderen tussen de 12 en de 16 jaar voor een fantastisch zeilweekend op het IJsselmeer. Ook konden we weer meer daggasten begroeten dan vorig jaar.

Het zeilschip ‘de Vrijheid' was dus weer goed bezet De tocht vond plaats bij stevig zeilweer op zaterdag maar zondag liet de wind het op het IJsselmeer een beetje afweten. De kinderen hebben zich desondanks zeer goed vermaakt. Het einde was een verrassing voor ze. Ze maakten namelijk een tochtje in de speedboot van de Vrijheid.

Gedurende het weekend werd veel plezier beleefd aan het rode draad spel. Teams streden tegen elkaar bij diverse spellen en opdrachten. Er werd fanatiek gespeeld. Alle kinderen werden op hun inzet beoordeeld. Iedereen had daardoor een prijs.

De begeleiding was in handen van professionals. Pro Kids IJmond zorgde voor de inwendige mens met onder andere een geslaagde BBQ op zaterdag. Ook hielpen we de kinderen bij het hijsen van de zeilen.

Dit vierde zeilweekend werd door alle gasten, ouders en begeleiders als een zeer geslaagd weekend ervaren.

 

Kijk onder menu ‘foto's' voor een impressie.
Naar nieuws archief

  • KollageKollage