• KollageKollage

Succesvolle MTB toertocht 2015

Ruim 250 enthousiaste deelnemers fietsten op zondag 8 november 2015 € 2.500 bij elkaar voor Stichting Ons Huis Heemskerk Respijtzorg!

Ieder jaar organiseert IJsclub Kees Jongert in samenwerking met Wielercomité Heemskerk en Pro Kids IJmond een mountainbike toertocht voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het doel ‘Stichting Ons Huis Heemskerk Respijtzorg'.

Dit huis is gevestigd in een oud schoolgebouw aan de Griegstraat in Heemskerk.
Stichting Ons Huis Heemskerk Respijtzorg biedt logeeropvang, vakantie- en dagopvang aan kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Voor een groot deel is deze stichting afhankelijk van sponsoren om voort te bestaan. Om deze redenen hebben eerder genoemde organisaties een MTB toertocht gekoppeld aan dit goede doel.

Voor meer informatie zie: www.onshuisheemskerk.nl.

En zondag 8 november werd onder ideale omstandigheden om 09.00 uur precies het startschot gegeven door Rob van Haarlem, voorzitter van de stichting Ons Huis. Hij werd daarbij geassisteerd door Renate Bruijn, een van de te zorgmanagers van Ons Huis.
Rob van Haarlem heeft na afloop de cheque van € 2.500 in ontvangst genomen. Het geld zal hoofdzakelijk worden besteed aan goed speelgoed en speeltoestellen in de tuin.
Van deze tocht is ook een videoverslag gemaakt door 251TV.
Bekijk hier het videoverslag.

Naar nieuws archief

  • KollageKollage