• KollageKollage

Het 30e Oliebollentoernooi was een groot succes

Voor de 30ste keer is op woensdag 30 december het Oliebollentoernooi georganiseerd. Het Oliebollentoernooi is een zaalvoetbaltoernooi voor mensen met een verstandelijke beperking. De deelnemende teams komen allemaal uit de regio. Er is gestreden om een wisseltrofee. Ook is er weer gestreden voor de populaire penaltybokaal. Wethouder Errol van Beverwijk (met Sport en Welzijn in zijn portefeuille) heeft dit jubileumtoernooi geopend.

 

Tijdens het toernooi zelf zijn de vrijwilligers van het eerste uur in het zonnetje gezet. Zij zijn het die al 30 jaar dit toernooi mogelijk maken. Een van hen is de huidige toernooidirecteur Gerard Tjeerdsma.

 

Het toernooi is traditioneel gehouden in sporthal “De Walvis” in Beverwijk.
Live muziek zorgde gedurende de dag voor de gezellige noot, waarop ook volop werd gedanst. Radio en TV waren aanwezig. Klik hier voor een kort verslag van RTV Noord Holland. Een verslag van 251tv volgt later. 

   

Uiteraard waren er weer volop gratis oliebollen voor teamleden en supporters. Na afloop kwamen alle deelnemers traditiegetrouw bijeen in de kantine “De Boog” van DEM voor een broodmaaltijd en werd de dag gezellig afgesloten.

Opnieuw heeft Pro Kids IJmond het toernooi organisatorisch en financieel ondersteund. En dat is mede mogelijk gemaakt door de ambassadeurs van de Pro Kids IJmond. Daarnaast zorgt een aantal ondernemingen uit de omgeving dat dit evenement georganiseerd kan worden.

 

Naar nieuws archief

  • KollageKollage